انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی
سرخط خبرها

تصادف دلخراش در جاده‌های کرمان| ۸ عضو در یک خانواده جان باختند

  • کد خبر: ۳۱۲۶۶۳
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
تصادف دلخراش در جاده‌های کرمان| ۸ عضو در یک خانواده جان باختند
رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا از وقوع تصادف مرگبار در جاده‌های روستایی جنوب کرمان خبر داد و گفت: ۸ نفر از یک خانواده در این حادثه جان باختند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهروز خانپور رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، در خصوص حادثه مرگبار در یکی از جاده‌های فرعی و روستایی جنوب استان کرمان اظهار کرد: شامگاه ۴ بهمن ماه، تصادف مرگبار دو خودروی سواری پژو پارس و پژو ۴۰۵ که در حال انجام حرکات مخاطره‌آمیز بودند، در یکی از جاده‌های فرعی و روستایی جنوب استان کرمان رخ داد.

وی افزود: این حادثه دلخراش منجر به جان‌باختن سه کودک ۲، ۷ و ۱۰ ساله شد و ۵ نفر دیگر را مجروح کرد. وضعیت جسمانی ۲ نفر از مجروحان بسیار وخیم گزارش شده و احتمال افزایش تعداد فوتی‌ها نیز وجود دارد.

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا تصریح کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که رانندگان این دو خودرو به ترتیب ۲۶ و ۲۷ ساله بوده‌اند. همچنین، از مجموع ۱۰ نفر سرنشین این دو خودرو، ۸ نفر از اعضای یک خانواده و با فامیلی یکسان بودند که در این حادثه جان باختند و این امر به شدت بر درد و اندوه این فاجعه افزوده است. این خانواده‌ها در حال تردد برای شرکت در مراسمی بودند که متاسفانه در این حادثه جان خود را از دست دادند.

وی در ادامه گفت: این تصادف در جاده‌ای فرعی و روستایی با وضعیت ایمنی ضعیف و علائم ترافیکی ناقص رخ داده است. جاده‌ای که در آن این حادثه به وقوع پیوست، از گذشته مشکلاتی مانند نقص در روشنایی، کمبود علائم هشداردهنده و خطرات ناشی از تندباد‌های ناگهانی داشته است که به ویژه در شب، خطرات زیادی را برای رانندگان به همراه می‌آورد.

سرهنگ خانپور در واکنش به این حادثه، ضمن ابراز تاسف عمیق از جان‌باختن این افراد، اظهار داشت: ضرورت توجه به ایمن‌سازی جاده‌ها و مسیر‌های روستایی در این منطقه به وضوح احساس می‌شود. نصب علائم ترافیکی مناسب، بهبود وضعیت جاده‌ها و ایجاد روشنایی کافی در نقاط حادثه‌خیز باید به عنوان اولویت کاری پلیس و مسئولین مربوطه قرار گیرد تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا همچنین از رانندگان خواست تا قوانین راهنمایی و رانندگی را به دقت رعایت کرده و از رفتار‌های پرخطر خودداری کنند. وی تأکید کرد: سرعت زیاد و عدم رعایت فاصله ایمن نه تنها جان افراد را به خطر می‌اندازد، بلکه خانواده‌ها را داغدار می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->